- Koordynowanie procesu przetwarzania owoców z zachowaniem najwyższych standardów jakości
- Wdrażanie innowacyjnych technologii oraz optymalizacja procedur produkcyjnych
- Monitorowanie jakości surowców i produktów końcowych, w tym ich pielęgnacja i kontrola
- Efektywna współpraca z działem sprzedaży oraz zarządem w celu realizacji celów biznesowych
- Zapewnienie zgodności z normami jakości i przepisami dotyczącymi bezpieczeństwa żywności
- Wykształcenie wyższe w obszarze technologii żywności lub doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
- Biegła znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie
- Praktyczne doświadczenie w pracy w przetwórni owoców lub w branży spożywczej
- Znajomość standardów przechowywania owoców oraz norm jakościowych
- Umiejętność współpracy z zespołem produkcyjnym oraz działem handlowym
- Dobra organizacja pracy oraz umiejętność efektywnego funkcjonowania w środowisku przemysłowym
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, zawieraną bezpośrednio z firmą klienta
- Atrakcyjne wynagrodzenie, adekwatne do Twoich umiejętności i doświadczenia
- Możliwości rozwoju zawodowego poprzez udział w szkoleniach, projektach modernizacyjnych i inicjatywach technologicznych
- Przyjazną atmosferę w dynamicznym środowisku pracy
Oferta dotyczy pracy stałej.
Podobne oferty
Specjalista ds. analiz technologicznych
Sokołów S.A.
mazowieckie / Sokołów Podlaski
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej...
Starszy Kontroler Jakości
Dr Gerard Sp. z o.o.
lubelskie / Radzyń Podlaski
Główne zadania: kontrola i rejestracja dostaw pobieranie prób i wykonywanie analiz surowców i opakowań, półfabrykatów oraz wyrobów gotowych kontrola jakości półfabrykatów i wyrobów w toku produkcji badania przechowalnicze wyrobów kontrola higieniczna...
Technolog żywności
Klient portalu Praca.pl
mazowieckie / Błędów
Koordynowanie procesów przetwarzania owoców, zapewniając najwyższą jakość produktów. Implementacja nowatorskich technologii i optymalizacja istniejących procedur produkcyjnych. Ciągłe monitorowanie i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych....