www.bakoma.pl
- Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz.
- Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych).
- Analiza i opracowanie wyników badań.
- Prowadzenie dokumentacji laboratorium.
- Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
- Wykształcenie wyższe w dziedzinach biologia, technologia żywności, biotechnologia lub pokrewne.
- Minimum 2 lata doświadczenia jako mikrobiolog w branży FMCG lub w laboratorium badawczym.
- Znajomość klasycznych technik mikrobiologicznych.
- Umiejętność obsługi MS Office.
- Dobra organizacja pracy, odpowiedzialność, sumienność, dokładność.
- Zdolności komunikacyjne i umiejętność pracy w zespole.
- Gotowość do pracy zmianowej.
- Stabilne zatrudnienie w renomowanej firmie.
- Możliwości rozwoju zawodowego.
- Opieka medyczna i dostęp do stołówki pracowniczej.
- Dodatki: śniadanie z produktami firmy, karta Multisport, dodatek świąteczny.
- Dofinansowanie wczasów dla dzieci i program poleceń pracowniczych.
- Przyjazna atmosfera i wynagrodzenie z premią za wyniki.
Podobne oferty
Specjalista ds. analiz technologicznych
Sokołów S.A.
mazowieckie / Sokołów Podlaski
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej...
Starszy Kontroler Jakości
Dr Gerard Sp. z o.o.
lubelskie / Radzyń Podlaski
Główne zadania: kontrola i rejestracja dostaw pobieranie prób i wykonywanie analiz surowców i opakowań, półfabrykatów oraz wyrobów gotowych kontrola jakości półfabrykatów i wyrobów w toku produkcji badania przechowalnicze wyrobów kontrola higieniczna...
Technolog żywności
Klient portalu Praca.pl
mazowieckie / Błędów
Koordynowanie procesów przetwarzania owoców, zapewniając najwyższą jakość produktów. Implementacja nowatorskich technologii i optymalizacja istniejących procedur produkcyjnych. Ciągłe monitorowanie i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych....