- Opracowywanie nowych receptur oraz aktualizowanie obecnych,
- Przeprowadzanie prób laboratoryjnych, technologicznych i przygotowanie z nich raportów,
- Tworzenie specyfikacji produktowych,
- Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej,
- Bieżące wprowadzanie zmian w recepturach,
- Wysyłanie próbek surowców do badań w zewnętrznych laboratoriach,
- Nadzór technologiczny nad procesem produkcji,
- Przygotowanie prób marketingowych,
- Ścisła współpraca z technologiem żywności.
- Wykształcenie kierunkowe z zakresu technologii żywności,
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,
- Znajomość prawa żywnościowego – warunek konieczny,
- Znajomość programu Excel i Word,
- Znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym (B1),
- Zaangażowanie, kreatywność.
- Stabilną i satysfakcjonującą pracę w oparciu o umowę o pracę na pełen etat,
- Możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego,
- System kafeteryjny - do wyboru m.in. zajęcia sportowe/ bilety do kina, na koncert/ bony podarunkowe,
- Możliwość podnoszenia kwalifikacji,
- Pracę w prężnie rozwijającej się firmie,
- Bony świąteczne i urodzinowe,
- Zajęcia z języka angielskiego,
- Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego.
Podobne oferty
Młodszy technolog
STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy
śląskie / Piekary Śląskie
Opis stanowiska: Opracowywanie nowych receptur produktów, Przeprowadzanie prób laboratoryjnych i technologicznych oraz przygotowanie z nich raportów, Tworzenie specyfikacji produktowych, Tworzenie i uzupełnianie dokumentacji technologicznej, Bieżące...
Dyrektor Produkcji (Produkcja żywności convenience dla HoReCa)
Klient portalu Praca.pl
pomorskie / Chojnice
Nadzór nad produkcją – planowanie, organizacja i kontrola procesów w celu zapewnienia efektywności i jakości. Optymalizacja działań – wdrażanie nowych technologii i metod zwiększających wydajność oraz minimalizujących koszty. Zarządzanie zespołem...
Dyrektor Produkcji (Produkcja żywności convenience dla HoReCa)
Klient portalu Praca.pl
pomorskie / Tczew
Nadzór nad produkcją – planowanie, organizacja i kontrola procesów w celu zapewnienia efektywności i jakości. Optymalizacja działań – wdrażanie nowych technologii i metod zwiększających wydajność oraz minimalizujących koszty. Zarządzanie zespołem...