Dr Gerard to firma z długoletnią tradycją produkcji wyjątkowych ciastek, wafelków i słonych przekąsek. Posiada 2 zakłady produkcyjne, w których zatrudnia ponad tysiąc pracowników oraz zajmuje wysoką i ugruntowaną pozycję na rynku.
Obecnie poszukujemy kandydata na stanowisko:
- kontrola i rejestracja dostaw
- pobieranie prób i wykonywanie analiz surowców i opakowań, półfabrykatów oraz wyrobów gotowych
- kontrola jakości półfabrykatów i wyrobów w toku produkcji
- badania przechowalnicze wyrobów
- kontrola higieniczna obszaru produkcji oraz magazynów
- przeprowadzanie audytów wewnętrznych
- obsługa sprzętu kontrolno-pomiarowego
- prowadzenie szkoleń z zakresu standardów jakościowych
- wsparcie Specjalisty ds. Jakości w zakresie reklamacji wyrobów i surowców oraz dokumentacji systemowej
- prowadzenie zapisów z przeprowadzonych kontroli oraz inspekcji
- wykształcenie min. średnie (preferowane kierunkowe – Technologia żywności lub pokrewne)
- znajomość systemu HACCP oraz zasad GHP/GMP będzie dodatkowym atutem
- dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym
- umiejętność pracy w zespole
- komunikatywność
- dokładność
- umiejętność obsługi komputera (Word, Excel)
- zdolności analityczne
- umowę o pracę w firmie o ugruntowanej i wysokiej pozycji na rynku
- dobrą atmosferę pracy
- pracę w dynamicznej, szybko rozwijającej się firmie
- wsparcie doświadczonych pracowników
- wyjazdy integracyjne
- pakiet socjalny (m.in. świadczenia świąteczne, MultiSport, „wczasy pod gruszą”)
Podobne oferty
Specjalista ds. analiz technologicznych
Sokołów S.A.
mazowieckie / Sokołów Podlaski
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej...
Technolog żywności
Klient portalu Praca.pl
mazowieckie / Błędów
Koordynowanie procesów przetwarzania owoców, zapewniając najwyższą jakość produktów. Implementacja nowatorskich technologii i optymalizacja istniejących procedur produkcyjnych. Ciągłe monitorowanie i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych....
Technolog żywności
ZPC Milanówek Sp. z o.o.
mazowieckie / Grodzisk Mazowiecki
Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją Opracowywanie i...