Portal Praca.pl to jeden z największych portali pracy w Polsce. Działamy jako agencja zatrudnienia, numer certyfikatu 29884.
- Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych.
- Rozwijanie surowców używanych w produkcji.
- Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów.
- Nadzorowanie procesów produkcyjnych.
- Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz doskonalenie istniejących rozwiązań.
- Prowadzenie badań i prób technologicznych.
- Optymalizacja procesów produkcyjnych i inicjowanie zmian.
- Zarządzanie dokumentacją technologiczną i specyfikacjami produktów.
- Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B2.
- Wykształcenie wyższe w dziedzinie technologii żywności lub pokrewne.
- Doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowane w branży cukierniczej lub piekarniczej.
- Znajomość procesów w produkcji spożywczej i prawa żywnościowego.
- Samodzielność, dobra organizacja pracy, umiejętność podejmowania decyzji.
- Umowę o pracę w stabilnej firmie.
- Atrakcyjne wynagrodzenie.
- Pełny etat, godziny pracy 8–16 od poniedziałku do piątku.
- Dobrą atmosferę pracy i dynamiczny zespół.
- Możliwość rozwoju zawodowego.
- Pakiet benefitów (opieka medyczna, zniżki firmowe, parking, dofinansowanie sportu, szkolenia).
Podobne oferty
Specjalista ds. analiz technologicznych
Sokołów S.A.
mazowieckie / Sokołów Podlaski
Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej...
Starszy Kontroler Jakości
Dr Gerard Sp. z o.o.
lubelskie / Radzyń Podlaski
Główne zadania: kontrola i rejestracja dostaw pobieranie prób i wykonywanie analiz surowców i opakowań, półfabrykatów oraz wyrobów gotowych kontrola jakości półfabrykatów i wyrobów w toku produkcji badania przechowalnicze wyrobów kontrola higieniczna...
Technolog żywności
Klient portalu Praca.pl
mazowieckie / Błędów
Koordynowanie procesów przetwarzania owoców, zapewniając najwyższą jakość produktów. Implementacja nowatorskich technologii i optymalizacja istniejących procedur produkcyjnych. Ciągłe monitorowanie i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych....