Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja pracy
Uprawnienia: Umiejętność pracy pod presją czasu
Uprawnienia: Wysoka kultura osobista
Uprawnienia: Umiejętność planowania i ustalania priorytetów
Uprawnienia: Sumienność
Uprawnienia: Samodzielność w działaniu
Uprawnienia: Dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań
Uprawnienia: Inicjatywa w dzialaniu
Uprawnienia: Zdolności interpersonalne
Wymagania inne:
Wymagane wykształcenie wyższe na kierunku: zarządzanie, gastronomia lub pokrewne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana znajomość procedur dokumentacyjnych wg ISO, w tym procedur reklamacyjnych. Mile widziana znajomość przepisów dot. artykułów spożywczych, w tym: przechowywania, transportowania, norm obowiązujących w Polsce i UE. Mile widziana znajomość języka angielskiego lub hiszpańskiego.
Katowice
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 2 800 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Podobne oferty
Technolog żywności
Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
zachodniopomorskie / Świnoujście
- Przygotowywanie,wdrażanie i nazdór nad trminowym realizowaniem zadań z zakresu dobrej praktyki higienicznej i dobrej praktyki profukcyjnej, HACCP;- Ocena stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń produkcyjnych, socjalnych, urządzeń technicznych oraz higieny...
Inspektor sanitarny
Powiatowy Urząd Pracy w Puławach
lubelskie / Puławy
zgodny z programem stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) Uprawnienia: prawo jazdy kat. B Uprawnienia: Obsługa komputera Wymagania inne: wykształcenie wyższe na kierunku bezpieczeństwo żywności, dietetyka, żywienie zbiorowe,...
Specjalista
Główny Inspektorat Sanitarny w Warszawie
mazowieckie / Warszawa
Warunki pracy Praca administracyjno-biurowa, ruchomy czas pracy, standardowe godz. pracy urzędu 08:15-16:15, obsługa komputera minimum 7 godz. dziennie, użytkowanie sprzętu biurowego (drukarka, kserokopiarka, niszczarka dokumentów), stanowisko pracy wymaga...