Praca technolog Oferty pracy Mikrobiolog żywności

Mikrobiolog żywności

Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!

www.bakoma.pl
Największą wartością firmy Bakoma są nasi pracownicy!
www.bakoma.pl

Wiodący producent wyrobów branży mleczarskiej Firma Bakoma Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem firmy oraz wprowadzaniem nowych produktów na rynek, poszukuje Kandydatów na stanowisko:

Mikrobiolog żywności
Miejsce pracy: Elżbietów
 

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • Przygotowanie próbek do analiz.
  • Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych.
  • Opracowanie wyników badań.
  • Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego.
  • Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
CZEGO OCZEKUJEMY?
  • Wykształcenia wyższego o profilu biologia/technologia żywności/biotechnologia i pokrewne.
  • Min. 2-letniego doświadczenia jako mikrobiolog w branży FMCG lub w akredytowanym laboratorium badawczym zajmującym się badaniem żywności.
  • Znajomości klasycznych technik analizy mikrobiologicznej żywności.
  • Umiejętności obsługi pakietu MS Office.
  • Dobrej organizacji czasu pracy, odpowiedzialności, sumienności i dokładności.
  • Umiejętności pracy w zespole, komunikatywności.
  • Gotowości do pracy w systemie zmianowym.
CO OFERUJEMY?
  • Interesującą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
  • Możliwość rozwoju zawodowego.
  • Opiekę medyczną.
  • Możliwość korzystania ze stołówki pracowniczej.
  • Drugie śniadanie z produktami Bakoma.
  • Kartę Multisport.
  • Dodatek świąteczny.
  • Dofinansowanie do wczasów dla dzieci.
  • Program poleceń pracowniczych.
  • Miłą atmosferę pracy w przyjaznym zespole.
  • Wynagrodzenie oparte na podstawie oraz premii za osiągane wyniki.
Bakoma Sp. z o.o. powstała po 1989 roku i jest czołowym polskim producentem galanterii mlecznej. Jest spółką ze 100% polskim kapitałem. Produkcja odbywa się w nowoczesnym zakładzie w Elżbietowie. W osiągnięciu najwyższej jakości produktów firma Bakoma wdrożyła kolejno:
  • system HACCP od początku uruchomienia produkcji produktów mlecznych,
  • ISO 9001 – „System zarządzania jakością” – od 1999 roku,
  • ISO 14001 „System zarządzania środowiskowego” – od 2005 roku,
  • ISO 22000 – „System zarządzania bezpieczeństwem żywności” – od 2007 roku,
  • Certyfikacja na zgodność z normami BRC i IFS – od 2012 roku.
Nieustannie unowocześniamy linie produkcyjne, poszukujemy lepszych rozwiązań technologicznych, wprowadzamy innowacyjne naturalne produkty. Rozwijamy się, aby przynosić radość z natury.
DOŁĄCZ DO NAS!
https://bakoma.pl/o-bakomie/praca-u-nas/